Privacy policy 2018-07-02T16:55:13+00:00

PRIVACY POLICY

Beskyttelse av personopplysninger i henhold til RGPD

MCH LEGAL, SLU, i henhold til gjeldende regelverk om beskyttelse av personopplysninger, informerer om at personopplysningene som samles inn via skjemaene til nettstedet: www.mchgroup.es, er inkludert i de automatiserte filene spesifikke brukere av tjenester av MCH LEGAL, SLU

Samlingen og automatisert behandling av personopplysninger er ment å opprettholde det kommersielle forholdet og utførelsen av informasjonsoppgaver, opplæring, rådgivning og andre aktiviteter av MCH LEGAL, S.L.U.

Disse dataene blir bare overført til de enhetene som er nødvendige med det ene formål å oppfylle hensikten som er angitt ovenfor.
MCH LEGAL, S.L.U. tar nødvendige tiltak for å sikre dataets sikkerhet, integritet og konfidensialitet i samsvar med bestemmelsene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og fri omsetning av disse.

Brukeren kan når som helst utøve retten til tilgang, opposisjon, rettelse, kansellering, begrensning og overførbarhet anerkjent i ovennevnte forordning (EU). Utøvelsen av disse rettighetene kan gjøres av brukeren via e-post til: miguelmateo2020@gmail.com eller på adressen: Avda. Las Carreras 15d, C.P. 03189 – Orihuela (Alicante).

Brukeren sier at alle dataene som er levert av ham, er sanne og korrekte, og samtykker i å holde dem oppdaterte, kommuniserer endringer til MCH LEGAL, S.L.U.

Formål med behandling av personopplysninger:

Med hvilken hensikt behandler vi dine personlige data?
I MCH LEGAL, S.L.U., behandler vi dine personlige opplysninger samlet inn via nettstedet: med følgende formål:
1. Ved kontraktering av varer og tjenester som tilbys gjennom, for å opprettholde kontraktsforholdet, samt ledelse, administrasjon, informasjon, tilbud og forbedring av tjenesten.
2. Sende ønsket informasjon gjennom skjemaene som er oppgitt i.
3. Send bulletiner (nyhetsbrev), samt kommersiell kommunikasjon av kampanjer og / eller publisitet av og av sektoren.

Vi påminner deg om at du kan motsette seg sending av kommersiell kommunikasjon på noen måte og til enhver tid ved å sende en e-post til adressen ovenfor.
Feltene i disse registret er obligatoriske, og er umulige å realisere de uttrykte formål hvis disse dataene ikke er oppgitt.

Hvor lenge blir personopplysningene samlet?
Forutpersonopplysninger vil bli oppbevart mens forretningsforhold eller anmode om sletting opprettholdes og i løpet av perioden som kan oppstå juridiske forpliktelser for utførte tjenester.

legitimering:
Behandlingen av dataene dine er gjort med følgende juridiske grunnlag som legitimerer det:
1. forespørsel om informasjon og / eller ansette tjenester MCH FØLGES, S.L.U., hvis vilkårene og betingelsene er stilt til disposisjon i alle fall, før eventuell rekruttering form.
2. Den frie, spesifikk, informert og utvetydig samtykke, mens setter informere deg tilbyr denne personvernpolicy, som etter å ha lest den, bør være gjenstand, kan godta en erklæring eller ved en tydelig handling bekreftende, for eksempel merking av en boks for dette formålet.
Hvis du ikke gir oss dine data eller gjøre det feil eller ufullstendig, kan vi ikke oppfylle din forespørsel, noe som resulterer helt umulig å gi nødvendig informasjon eller for å foreta ansettelse av tjenester.

mottakere:
Dataene vil ikke bli formidlet til noen tredjepart utenfor MCH LEGAL, S.L.U., unntatt lovlig forpliktelse.
Som forvaltere av behandling, leide vi følgende tjenesteleverandører, etter å ha forpliktet seg til overholdelse av forskriftsbestemmelser som gjelder vedrørende databeskyttelse på tidspunktet for hire: • Pedro Andres Garcia Martinez, CIF / NIF nei : 29016123j, registrert kontor på: Calle Orihuela 24 Bajo, CP 03181 – Torrevieja (Alicante), tilbyr tjenester av: Vedlikehold av datamaskiner.
Du kan konsultere personvernreglene og andre juridiske forhold ved firmaet på følgende lenke: ____________________________________________________________________________.
• Victor Miguel Mateo, CIF / NIF no: 33484812d, kontor på: Ramon Gallud 62, andre, C.P. 03181 – Torrevieja (Alicante), leverer tjenester: Tax Consulting Arbeiderpartiet og regnskap.
Du kan konsultere personvernreglene og andre juridiske forhold ved firmaet på følgende lenke: ____________________________________________________________________________.

Data samlet av brukere av tjenestene
I tilfeller der brukeren inneholder filer med personlige data i de delte hosting serverne, MCH LEGAL, S.L.U. er ikke ansvarlig for brudd av brukeren av RGPD.

Dataoppbevaring i samsvar med LSSI
MCH LEGAL, S.L.U. informerer om at den som leverandør av datatjenester og i henhold til bestemmelsene i lov 34/2002 av 11. juli, tjenester av Informasjonssamfunnet og elektronisk handel (LSSI), beholder det i en maksimal periode på 12 måneder informasjonen er viktig for å identifisere opprinnelsen til de innleverte dataene og tidspunktet for levering av tjenesten. Oppbevaring av disse dataene påvirker ikke hemmeligholdelsen av kommunikasjon og kan bare brukes i forbindelse med en kriminell etterforskning eller for å beskytte den offentlige sikkerhet, plassere seg til disposisjon for dommere og / eller domstoler eller departementet som krever det. .

Kommunikasjonen av data til statens myndigheter og organer vil bli gjort i kraft av bestemmelsene i forskriften om beskyttelse av personopplysninger.

Immaterielle rettigheter www.mchgroup.es
MCH LEGAL, S.L.U. eier all opphavsrett, intellektuell eiendom, industri, “know how” og hvor mange andre rettigheter er relatert til innholdet på nettstedet www.mchgroup.es og de tjenestene som tilbys der, samt de nødvendige programmene for å dens gjennomføring og relatert informasjon.
Gjenbruk, publisering og / eller ikke-strengt privat bruk av innholdet, helt eller delvis, av nettsiden www.mchgroup.es uten skriftlig forhåndsgodkjenning er ikke tillatt.

Intellektuell eiendom av programvaren
Brukeren må respektere tredjeparts programmer gjøres tilgjengelig av MCH Juridiske, S.L.U., selv å være fri og / eller offentligheten.

MCH LEGAL, S.L.U. Den har nødvendig utnyttelse og immaterielle rettigheter til programvaren.
Brukeren trenger ikke skaffe seg noen rett eller lisens av den avtalte tjeneste, om behovet for service levering programvare, og heller ikke på den tekniske informasjonen sporing service, med unntak av rettigheter og lisenser er nødvendig for oppfyllelse av de avtalte tjenester og bare under varigheten av dem.
For enhver handling som overstiger utførelsen av kontrakten, vil brukeren trenger skriftlig tillatelse fra MCH Juridiske, SLU, blir forbudt for brukeren å bruke, endre vise konfigurasjons, struktur og filer servere eid av MCH Juridiske, SLU, forutsatt sivile og straffeansvar for enhver hendelse som kan oppstå på servere og sikkerhetssystemer som en direkte følge av uaktsom eller ondsinnet handling fra din side.

Intellektuell eiendom av vertsbasert innhold
Bruken av MCH Legal, S.L.U. og spesielt:
• Bruken som er i strid med spanske lover, eller som krenker tredjeparts rettigheter.
• Publisering eller overføring av innhold som ifølge MCH Legal, S.L.U. er voldelig, uanstendig, fornærmende, ulovlig, rasistisk, fremmedfjendsk eller ærekrenkende.
• Sprekkene, serienumrene til programmer eller annet innhold som bryter tredjeparts immaterielle rettigheter.
• Innsamling og / eller bruk av personopplysninger fra andre brukere uten deres uttrykkelige samtykke eller i strid med bestemmelsene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av fysiske personer med hensyn til behandling av personopplysninger og fri sirkulasjon av disse.
• Bruken av e-postserveren til domenet og e-postadressene for sending av uønsket massepost.
Brukeren har fullt ansvar for innholdet på nettstedet, overført og lagret informasjon, hypertekstlenkene, krav fra tredjepart og rettssaker med henvisning til immaterielle rettigheter, rettigheter til tredjepart og beskyttelse av mindreårige.
Brukeren er ansvarlig i henhold til gjeldende lover og forskrifter og regler som har å gjøre med driften av onlinetjenesten, elektronisk handel, opphavsrett, vedlikehold av offentlig orden, samt universelle prinsipper for internettbruk.
Brukeren skal frata MCH LEGAL, S.L.U. for utgifter generert ved imputering av MCH LEGAL, S.L.U. i alle tilfeller hvis ansvar skyldes brukeren, herunder juridiske forsvarsavgifter og utgifter, selv i tilfelle en ikke-endelig domstolsavgjørelse.

Beskyttelse av vertsinformasjon
MCH LEGAL, S.L.U. lager sikkerhetskopier av innholdet som er hostet på serverne, men er ikke ansvarlig for tap av eller utilsiktet sletting av data av brukere. På samme måte garanterer det ikke total erstatning av data slettet av brukere, siden de nevnte dataene kunne ha blitt slettet og / eller endret i løpet av tidsperioden siden den siste sikkerhetskopien.
Tjenestene som tilbys, bortsett fra de spesifikke sikkerhetskopieringstjenestene, inkluderer ikke utskifting av innholdet som er bevart i sikkerhetskopiene av MCH LEGAL, S.L.U., når dette tapet kan tilskrives brukeren. i dette tilfellet vil en hastighet bli bestemt i henhold til kompleksiteten og volumet av utvinningen, alltid ved brukers aksept.
Utskifting av slettede data er bare inkludert i prisen på tjenesten når tap av innhold skyldes årsaker som kan tilskrives MCH LEGAL, S.L.U ..

Kommersiell kommunikasjon
Ved bruk av LSSI. MCH LEGAL, S.L.U. Det vil ikke sende reklamekampanjer eller reklamekommunikasjon via e-post eller annen tilsvarende elektronisk kommunikasjon som tidligere ikke var blitt forespurt eller uttrykkelig godkjent av adressaten til den samme.
For brukere med hvem det er et tidligere kontraktsforhold, MCH LEGAL, S.L.U. Ja, du er autorisert til å sende kommersiell kommunikasjon om produkter eller tjenester av MCH LEGAL, S.L.U. som ligner de som i utgangspunktet var gjenstand for å inngå kontrakt med klienten.
Under alle omstendigheter kan brukeren, etter å ha vist sin identitet, be om at det ikke sendes mer kommersiell informasjon til ham via kundeservicekanaler.

El sitio mchgroup.es utiliza cookies propias para recopilar información que ayuda a optimizar su visita a sus páginas web. Encontrará más información en nuestra Política de Cookies. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar